• Főoldal
  • HACCP kiépítés - Felülvizsgálat
  • Tanácsadás
  • Önellenőrzés
  • Bemutatkozás
  • Elérhetőségek
HACCP DEBRECEN
  • Főoldal
  • HACCP kiépítés - Felülvizsgálat
  • Tanácsadás
  • Önellenőrzés
  • Bemutatkozás
  • Elérhetőségek

Tervezési tanácsadás

- élelmiszer-forgalmazók számára Hajdú-Bihar megyében.

Segítség a biztonságos élelmiszer-előállításhoz és a jogszabályi előírások betartásához.

Picture
​“ 2019. májusáig az illetékes Hajdú-Bihar megyei kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályán dolgoztam, mint élelmiszer-biztonsági szakügyintéző. Feladataim közé tartozott többek között a vendéglátó-egységek engedélyezése, élelmiszer-biztonsági szempontból való ellenőrzése, az építésügyi eljárásokban szakhatósági vélemények kiadása. ”
​Jóna Hajnalka - okleveles élelmiszermérnök, élelmiszer-biztonsági szaktanácsadó

Illetékes hatóságnál szerzett 3 év tapasztalat

Előírásoknak való megfelelés garantálása

100%-ig egységre szabott HACCP kézikönyv

Tervezési tanácsadás a helyes kialakítással kapcsolatban ​ Konyhatechnológiai leírás elkészítése

- Vendéglátó egységek és élelmiszer-forgalmazó egységek kialakításának feltételei​- Építésügyi szakhatósági eljárásoknál szükséges tervek véleményezése
- Konyhatechnológiai vagy üzemeléstechnológiai leírás elkészítése
Új vendéglátó egység nyitásakor sokszor felmerül a kérdés:
                   -    Milyen a helyes kialakítás, ami az engedélyeztetés során is megállja a helyét?


A kialakítás attól is függ, lehetővé teszi-e az egység mérete, elrendezése egy megfelelő vendéglátó egység létrehozását. A munkám során korábban építésügyi szakhatósági véleményezéssel is foglalkoztam, így  segítséget tudok nyújtani a vendéglátó egységek illetve élelmiszer-forgalmazó helyek tervezésében vagy a kész tervek szakmai szemmel történő véleményezésében.
​
Új egység engedélyeztetéshez, vagy újranyitásához,  építésügyi illetve használatbavételi előzetes szakhatósági megkeresések során van szükség a konyhatechnológiai vagy üzemeléstechnológiai leírás beadására. 
​Előzetes egyeztetés után kerül sor a véleményezésre vagy a dokumentumok elkészítésére.
Mutasd az árakat

Tájékoztató árak

​(Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.)
​​-Tervezési tanácsadás valamint konyhatechnológiai leírás elkészítése ​12.000 Ft / db 
-​​Kiszállási díj bármely Hajdú-Bihar megyei településre 100 Ft / km

°

Ajánlatkérés

Ingyenes első konzultáció

Visszahívás vagy válasz e-mail 1 órán belül

Kész dokumentumok akár 24 órán belül

Pénzvisszafizetési garancia

    Írjon üzenetet!

    Ajánlatkéréshez kérem töltse ki a mezőket!
Elküldöm az üzenetet
Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Főoldal
  • HACCP kiépítés - Felülvizsgálat
  • Tanácsadás
  • Önellenőrzés
  • Bemutatkozás
  • Elérhetőségek