Segítség a biztonságos élelmiszer-előállításhoz és a jogszabályi előírások betartásához. |
“ 2019. májusáig az illetékes Hajdú-Bihar megyei kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályán dolgoztam, mint élelmiszer-biztonsági szakügyintéző. Feladataim közé tartozott többek között a vendéglátó-egységek engedélyezése, élelmiszer-biztonsági szempontból való ellenőrzése, az építésügyi eljárásokban szakhatósági vélemények kiadása. ”
Jóna Hajnalka - okleveles élelmiszermérnök, élelmiszer-biztonsági szaktanácsadó |
Illetékes hatóságnál szerzett 3 év tapasztalat |
Előírásoknak való megfelelés garantálása |
100%-ig egységre szabott HACCP kézikönyv |
Tervezési tanácsadás a helyes kialakítással kapcsolatban Konyhatechnológiai leírás elkészítése- Vendéglátó egységek és élelmiszer-forgalmazó egységek kialakításának feltételei- Építésügyi szakhatósági eljárásoknál szükséges tervek véleményezése
- Konyhatechnológiai vagy üzemeléstechnológiai leírás elkészítése Új vendéglátó egység nyitásakor sokszor felmerül a kérdés: - Milyen a helyes kialakítás, ami az engedélyeztetés során is megállja a helyét? A kialakítás attól is függ, lehetővé teszi-e az egység mérete, elrendezése egy megfelelő vendéglátó egység létrehozását. A munkám során korábban építésügyi szakhatósági véleményezéssel is foglalkoztam, így segítséget tudok nyújtani a vendéglátó egységek illetve élelmiszer-forgalmazó helyek tervezésében vagy a kész tervek szakmai szemmel történő véleményezésében. Új egység engedélyeztetéshez, vagy újranyitásához, építésügyi illetve használatbavételi előzetes szakhatósági megkeresések során van szükség a konyhatechnológiai vagy üzemeléstechnológiai leírás beadására. Előzetes egyeztetés után kerül sor a véleményezésre vagy a dokumentumok elkészítésére. |
Tájékoztató árak
(Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.)
-Tervezési tanácsadás valamint konyhatechnológiai leírás elkészítése 12.000 Ft / db
-Kiszállási díj bármely Hajdú-Bihar megyei településre 100 Ft / km |