• Főoldal
  • HACCP kiépítés - Felülvizsgálat
  • Tanácsadás
  • Önellenőrzés
  • Bemutatkozás
  • Elérhetőségek
HACCP DEBRECEN
  • Főoldal
  • HACCP kiépítés - Felülvizsgálat
  • Tanácsadás
  • Önellenőrzés
  • Bemutatkozás
  • Elérhetőségek

HACCP rendszer kiépítése és felülvizsgálata

- élelmiszer-forgalmazók számára Hajdú-Bihar megyében.

Segítség a biztonságos élelmiszer-előállításhoz és a jogszabályi előírások betartásához.

Picture
​“ 2019. májusáig az illetékes Hajdú-Bihar megyei kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályán dolgoztam, mint élelmiszer-biztonsági szakügyintéző. Feladataim közé tartozott többek között a vendéglátó-egységek engedélyezése, élelmiszer-biztonsági szempontból való ellenőrzése, az építésügyi eljárásokban szakhatósági vélemények kiadása. ”
​Jóna Hajnalka - okleveles élelmiszermérnök, élelmiszer-biztonsági szaktanácsadó

Illetékes hatóságnál szerzett 3 év tapasztalat

Előírásoknak való megfelelés garantálása

100%-ig egységre szabott HACCP kézikönyv

HACCP rendszer kiépítése

Kinek kötelező?

Új üzlet nyitása vagy meglévő üzlet átvétele esetén a hatósági engedélyeztetés során szükség lesz a Haccp kézikönyvre, valamint későbbi ellenőrzések alkalmával is átnézheti a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) vagy az illetékes járási hivatal munkatársa.

​Annak érdekében, hogy az élelmiszeripari egység vagy konyha üzemeltetése során lehetőleg ne merüljön fel technológiai hiba, a kézikönyv alapjait egy konzultáció során megbeszéljük, így teljesen egységre szabott és könnyen alkalmazható lesz a HACCP rendszer és annak Kézikönyve.
​

Jogszabályi háttér

Az élelmiszerhigiéniáról szóló 852/2004/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet 5. cikke megköveteli, hogy az élelmiszeripari vállalkozók a veszélyelemzés és kritikus szabályozási pontok (HACCP) alapelvein alapuló folyamatos eljárást vagy eljárásokat vezessenek be és alkalmazzanak.

Ki készíthet HACCP kézikönyvet?​

HACCP kézikönyvet szakirányú végzettséggel rendelkező személy készíthet, aki tisztában van az érvényes jogszabályokkal és a helyes technológiai folyamatokkal, valamint ismeri az egység sajátos üzemelés technológiáját.​​
Mutasd az árakat

Haccp rendszer felülvizsgálata

Kinek kötelező?

Amennyiben új terméket kíván bevezetni, az egyes termékek előállításának folyamatában megváltozik a technológia, vagy átalakítás - átépítés történt az egységben, úgy azt is érdemes a kézikönyvben frissíteni, módosítani, így naprakész dokumentumokkal működtetheti egységét.

Minden egységben a már meglévő Haccp Kézikönyvet is szükséges felülvizsgálni évente, melyet a 852/2004/EK rendelet az élelmiszer-higiéniáról ír elő. ​

Ha a meglévő HACCP rendszerében nem tud kiigazodni, kézikönyvét elavultnak gondolja, ebben az esetben is forduljon hozzám bizalommal.​
Mutasd az árakat

Hogyan történik a HACCP rendszer kiépítése vagy felülvizsgálata?

Picture
1.  Kapcsolatfelvétel ->
Kérdéseivel vagy kéréseivel vegye fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén.
​
​​Munkaidőben egy órán belül válaszolok.​
Picture
2. Személyes konzultáció ->
Előre egyeztetett időpontban, személyes konzultáció során történik a HACCP rendszer kialakításához szükséges szempontok megbeszélése, vagy az élelmiszer-biztonsági tanácsadás.

A konzultáció lényege, hogy közösen fektetjük le az alapokat, így a későbbiekben önállóan is alkalmazni tudja a kézikönyvben leírtakat.

A legelső konzultáció ingyenes!​
Picture
3. Dokumentáció elkészítése 
A dokumentumok elkészítési határideje 1-2 hét, melyet igény szerint elektronikusan vagy papír alapon kap kézhez.

Sürgős, indokolt esetekben akár 24 órán belül is vállalom a dokumentumok elkészítését.

Tájékoztató árak

Haccp rendszer kiépítése, egységre szabott kézikönyvvel

2022. December 1-től érvényes árak
​(Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.)
Több szolgáltatás együttes megrendelése esetén, kedvezményes árat biztosítok. 
​- ​Kisebb vendéglátó egység (Konyhakész alapanyagok felhasználásával) 55.000 Ft-tól
- 30 fő alatti befogadóképességű vendéglátó egység (Előkészítést igénylő alapanyagokból) 60.000 Ft-tól
- 30 fő feletti befogadóképességű vendéglátó egység ​80.000 Ft-tól
- 200 fő feletti befogadóképességű vendéglátó egység 95.000 Ft-tól

- Haccp rendszer felülvizsgálata
   Vendéglátás esetén 22
.000 Ft
   
Kiskereskedelem esetén 20.000 Ft
   
Nagykereskedelem esetén 28.000 Ft
   
Előállító üzem esetén 20.000 Ft

- ​​Kiszállási díj bármely Hajdú-Bihar megyei településre (igény esetén más megyékbe is) 180 Ft / km

°

Ajánlatkérés

Ingyenes első konzultáció

Visszahívás vagy válasz e-mail 1 órán belül

Kész dokumentumok akár 24 órán belül

Pénzvisszafizetési garancia

    Írjon üzenetet!

    Ajánlatkéréshez kérem töltse ki a mezőket!
Elküldöm az üzenetet
Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Főoldal
  • HACCP kiépítés - Felülvizsgálat
  • Tanácsadás
  • Önellenőrzés
  • Bemutatkozás
  • Elérhetőségek