• Főoldal
  • HACCP kiépítés - Felülvizsgálat
  • Tanácsadás
  • Önellenőrzés
  • Bemutatkozás
  • Elérhetőségek
HACCP DEBRECEN
  • Főoldal
  • HACCP kiépítés - Felülvizsgálat
  • Tanácsadás
  • Önellenőrzés
  • Bemutatkozás
  • Elérhetőségek

Élelmiszer-biztonsági tanácsadás

- élelmiszer-forgalmazók számára Hajdú-Bihar megyében.

Segítség a biztonságos élelmiszer-előállításhoz és a jogszabályi előírások betartásához.

Picture
​“ 2019. májusáig az illetékes Hajdú-Bihar megyei kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályán dolgoztam, mint élelmiszer-biztonsági szakügyintéző. Feladataim közé tartozott többek között a vendéglátó-egységek engedélyezése, élelmiszer-biztonsági szempontból való ellenőrzése, az építésügyi eljárásokban szakhatósági vélemények kiadása. ”
​Jóna Hajnalka - okleveles élelmiszermérnök, élelmiszer-biztonsági szaktanácsadó

Illetékes hatóságnál szerzett 3 év tapasztalat

Előírásoknak való megfelelés garantálása

100%-ig egységre szabott HACCP kézikönyv

Vendéglátóegység nyitásával -üzemeltetésével kapcsolatos tanácsadás

- Teljeskörű élelmiszer-biztonsági tanácsadás a nyitással vagy akár az üzemeléssel kapcsolatban is.
- ​A vendéglátó egység kialakításával és annak feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás.
- Az engedélyeztetésben / ügyintézésben való segítségnyújtás: tájékoztatás a szükséges dokumentumok elkészítéséről, beszerzéséről és az ügyintézés menetéről.​

​Engedélyeztetés menete:

Ha új vendéglátó egységet szeretne indítani, vagy egy meglévő, korábban működő üzletet szeretne átvenni a forgalmazni kívánt termékkörtől függően be kell szereznie egy úgy nevezett Különengedélyt, melyet az illetékes járási hivataltól szükséges megkérnie.

Segítséget nyújtok az ügyintézés első lépésétől kezdve egészen az utolsóig, hogy az a legegyszerűbb legyen. Eligazítást adok milyen dokumentumokat és honnan tud beszerezni, illetve egy részüket el is készítem.  

Különengedélyes termékek forgalmazásakor szükséges dokumentumok:

- Közműnyilatkozatok
- 
Technológiai leírás és elrendezési rajz
- Anyagmozgatási és személyforgalmi és göngyölegtárolási terv
- Az áruszállítás tervezett módja
- Tervezett alkalmazotti létszám
- Szakképesítéshez kötött tevékenység esetén az előírt képesítés igazolása
- Tisztítási, mosogatási, takarítási utasítás
- Melléktermék és a hulladék-kezelési és ártalmatlanítási terv
- Az ivóvíz megfelelőségét tanúsító, 30 napnál nem régebbi vízvizsgálati eredmény
​- Vendéglátó létesítmény esetében nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy a létesítményben szándékoznak-e előkészítetlen lőtt vadat feldolgozni

Mozgóboltban vagy közterületen történő forgalomba hozatal esetén:

- Az ivóvízellátás, szennyvízelvezetés, illetve elhelyezés, energiaellátás leírása
- Technológiai leírást, mely tartalmazza az árusító helyeket, árusítási módot és a telephelyet
- A kézmosási, WC-használati lehetőség ismertetését
- A mosogatási, takarítási, fertőtlenítési utasítást
- A hulladékszállítás, elhelyezés leírását
- Szakképesítéshez kötött tevékenység esetén az előírt képesítés igazolását.
Elsőre kaotikusnak és rémisztőnek tűnik a felsorolás, de aggodalomra semmi ok, mivel a dokumentumok többsége a HACCP kézikönyv része, így csak néhány további iratot szükséges külön beszerezni.

Amennyiben a vendéglátó / élelmiszer-forgalmazó egység üzemeltetésével kapcsolatos szabályokkal vannak kérdései, a helyes technológiát illetően, vagy milyen nyilvántartásokat szükséges vezetni, úgy ezekhez  szaktanácsadás keretében nyújtok segítséget.
Mutasd az árakat

Hogyan történik az élelmiszer-biztonsági tanácsadás?

Picture
1.  Kapcsolatfelvétel ->
Kérdéseivel vagy kéréseivel vegye fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén.
​
​​Munkaidőben egy órán belül válaszolok.​
Picture
2. Személyes konzultáció ->
Előre egyeztetett időpontban, személyes konzultáció során történik az élelmiszer-biztonsági tanácsadás a helyes konyhatechnológiáról, üzemelésről és betartandó szabályokról. 
​
Igény esetén a helyszínre történő kiszállással!​
Picture
3. Dokumentáció elkészítése 
A vendéglátó-egység nyitásához szükséges dokumentumok elkészítési határideje 4-5 nap, melyet igény szerint elektronikusan vagy papír alapon kap kézhez.

Sürgős, indokolt esetekben akár 24 órán belül is vállalom a dokumentumok elkészítését.

Tájékoztató árak

2022. Január 1-től érvényes árak.
​​(Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.)
​​- Élelmiszer-biztonsági tanácsadás vendéglátók részére​  12.000 Ft / óra
- ​​Kiszállási díj bármely Hajdú-Bihar megyei településre (igény esetén más megyékbe is) 120 Ft / km

°

Ajánlatkérés

Ingyenes első konzultáció

Visszahívás vagy válasz e-mail 1 órán belül

Kész dokumentumok akár 24 órán belül

Pénzvisszafizetési garancia

    Írjon üzenetet!

    Ajánlatkéréshez kérem töltse ki a mezőket!
Elküldöm az üzenetet
Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Főoldal
  • HACCP kiépítés - Felülvizsgálat
  • Tanácsadás
  • Önellenőrzés
  • Bemutatkozás
  • Elérhetőségek