Segítség a biztonságos élelmiszer-előállításhoz és a jogszabályi előírások betartásához. |
“ 2019. májusáig az illetékes Hajdú-Bihar megyei kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályán dolgoztam, mint élelmiszer-biztonsági szakügyintéző. Feladataim közé tartozott többek között a vendéglátó-egységek engedélyezése, élelmiszer-biztonsági szempontból való ellenőrzése, az építésügyi eljárásokban szakhatósági vélemények kiadása. ”
Jóna Hajnalka - okleveles élelmiszermérnök, élelmiszer-biztonsági szaktanácsadó |
Illetékes hatóságnál szerzett 3 év tapasztalat |
Előírásoknak való megfelelés garantálása |
100%-ig egységre szabott HACCP kézikönyv |
ÖnellenőrzésAz önellenőrzési terv tartalmazza azokat az elvégzendő feladatokat, kritériumokat, melyeket az élelmiszer-vállalkozónak tevékenysége során a felügyelet és rendszeres ellenőrzés érdekében végre kell hajtania.
Az önellenőrző dokumentum segítségével egyszerűen végezheti el egységének felügyeletét és tárhatja fel az esetleges mulasztásokat, így lehetősége nyílik azok időben történő kijavítására. Részletes csekklista biztosítja, hogy pontról pontra tudja elvégezni az ellenőrzéseket. Jogszabályi háttér:A 28/2017. (V. 30.) FM rendelet az élelmiszer-vállalkozások számára önellenőrzési kötelezettséget ír elő. |
Tájékoztató árak
2022. December 1-től érvényes árak.
(Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.)
(Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.)
- Önellenőrzési dokumentum elkészítése 18.000 Ft / db
|