Segítség a biztonságos élelmiszer-előállításhoz és a jogszabályi előírások betartásához. |
“ 2019. májusáig az illetékes Hajdú-Bihar megyei kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályán dolgoztam, mint élelmiszer-biztonsági szakügyintéző. Feladataim közé tartozott többek között a vendéglátó-egységek engedélyezése, élelmiszer-biztonsági szempontból való ellenőrzése, az építésügyi eljárásokban szakhatósági vélemények kiadása. ”
Jóna Hajnalka - okleveles élelmiszermérnök, élelmiszer-biztonsági szaktanácsadó |
Illetékes hatóságnál szerzett 3 év tapasztalat |
Előírásoknak való megfelelés garantálása |
100%-ig egységre szabott HACCP kézikönyv |
Élelmiszer-higiéniai oktatásMinden új munkavállalót, aki élelmiszer-ipari egységben dolgozik, higiéniai oktatásban szükséges részesíteni a munkakörének megfelelően, a helyes higiéniai gyakorlat betartásának érdekében. Legalább 5 évente meg kell ismételni.
A higiéniai oktatás közérthető, szóban történik, majd az előadás végén a résztvevők tesztet írnak, mely mérvadó a tananyag elsajátításának sikerességét illetően. Az oktatáson jelenléti ív is készül, mely a vállalkozás kötelező dokumentumainak részét képezi, azt az esetleges ellenőrzések során be kell tudni mutatni. Jogszabályi háttér:A 68/2007. FVM-EüM-SZMM együttes rendelet előírja az élelmiszeripari-vállalkozó kötelezettségét, miszerint a munkavállalót munkába állását követő egy hónapon belül szükséges oktatásban részesíteni munkakörének megfelelően. |
Tájékoztató árak
2021 január 1-től érvényes árak.
(Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.)
(Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.)
- Élelmiszer-higiéniai oktatás díja
1-5 fő között 5.000 Ft / fő 6-10 fő között 3.500 Ft / fő 11-15 fő között 3.000 Ft / fő 16 fő felett 2.000 Ft / fő |