Segítség a biztonságos élelmiszer-előállításhoz és a jogszabályi előírások betartásához. |
“ 2019. májusáig az illetékes Hajdú-Bihar megyei kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályán dolgoztam, mint élelmiszer-biztonsági szakügyintéző. Feladataim közé tartozott többek között a vendéglátó-egységek engedélyezése, élelmiszer-biztonsági szempontból való ellenőrzése, az építésügyi eljárásokban szakhatósági vélemények kiadása. ”
Jóna Hajnalka - okleveles élelmiszermérnök, élelmiszer-biztonsági szaktanácsadó |
Illetékes hatóságnál szerzett 3 év tapasztalat |
Előírásoknak való megfelelés garantálása |
100%-ig egységre szabott HACCP kézikönyv |
Anyag-hányad nyilvántartó lapok elkészítéseAz ételkészítés alapdokumentuma, melynek tartalmaznia kell, hogy az adott étel milyen allergiát, vagy intoleranciát okozó anyagokat tartalmaz. Jogszabályi háttér: A 62/2011. (VI. 30.) VM rendelet alapján a közétkeztetést végző vendéglátók által előállított, valamint a vendéglátók által napi 29 adagnál nagyobb adagszámban előállított, a végső fogyasztónak szánt ételek összetételére, csomagolására vonatkozó adatoknak az előállítás helyén, a minőségirányítás céljára is alkalmas módon, termékenkénti anyaghányad-nyilvántartásként rendelkezésre kell állniuk. Ezeket a nyilvántartásokat a vendég kérésére be kell tudni mutatni. |
Tájékoztató árak
(Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.)
- Anyag-hányad nyilvántartás elkészítése 1.500 Ft / db
|