HACCP RendszerkiépítésTervezési tanácsadásÉlelmiszer-biztonsági tanácsadás |
- élelmiszer-forgalmazók számára Hajdú-Bihar megyében. |
HACCP RendszerkiépítésTervezési tanácsadásÉlelmiszer-biztonsági tanácsadás |
- élelmiszer-forgalmazók számára Hajdú-Bihar megyében. |
HACCP rendszer kiépítése és felülvizsgálata- Új vendéglátó egységek számára
- Meglévő vendéglátó egység tulajdonosváltása esetén - Meglévő rendszerek éves felülvizsgálata A HACCP rendszer megléte Magyarországon jogszabályi kötelezettség. Segítségével biztonságosabbá tehető az élelmiszer előállítása. Az adott vendéglátó egységre szabott minőségbiztosítási rendszer.
|
Élelmiszer-biztonsági tanácsadás- Vendéglátó egység nyitásával-, üzemeltetésével kapcsolatosan
- Teljeskörű tájékoztatás a nyitással kapcsolatos ügyintézés menetéről, lépéseiről - Tanácsadás a konyhatechnológia helyes alkalmazására vonatkozóan |
Tervezési tanácsadás- Vendéglátóknak, élelmiszer-forgalmazóknak, illetve építészmérnököknek
- A helyes technológiai útvonalak felvázolása - A kész tervek véleményezése - Építésügyi eljárásokhoz kapcsolódó konyhatechnológiai / üzemeléstechnológiai leírások elkészítése |
“ 2019. májusáig az illetékes Hajdú-Bihar megyei kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályán dolgoztam, mint élelmiszer-biztonsági szakügyintéző. Feladataim közé tartozott többek között a vendéglátó-egységek engedélyezése, élelmiszer-biztonsági szempontból való ellenőrzése, az építésügyi eljárásokban szakhatósági vélemények kiadása. ”
Jóna Hajnalka - okleveles élelmiszermérnök, élelmiszer-biztonsági szaktanácsadó
|
Ingyenes első konzultáció |
Visszahívás vagy válasz e-mail 1 órán belül |
Kész dokumentumok akár 24 órán belül |
Pénzvisszafizetési garancia |